Skip to content

Magamról

  ja1

Witold Stanislaw Kucharczyk vagyok.

Lengyelországban születtem és még ott, az 1980-as években érdeklődni kezdtem a hawaii huna tanítások iránt. Csak néhány egyszerű technikát ismertem, azok viszont hatékonyan működtek! Utána járva, 1997-ben találkoztam Ma-uri masszázssal amelyről tudtam, hogy a technikai alapjai a hawaii lomilomi-ban gyökereznek. Meghívtam első tanítókat Magyarországra (Barabara és Marek Sulkowski), és minden általuk tartott képzésen asszisztaltam. Öt évig tanultam Ma-urit Dániában és Új-Zélandon, utána a Ma-uri Intézet hivatalos oktatója lettem és 2002-2010 között tanfolyamokat vezettem. Ezt a tevékenységet véglegesen befejeztem 2010 nyarán. Hálás vagyok Hemi és Katja Foxnak, a Ma-uri Intézet vezetőinek mindenért, amit tőlük tanulhattam és azért, hogy az első magyarországi Ma-uri oktatóként dolgozhattam.

De eljött a változások ideje.

Mindig is hívást éreztem, hogy gyökereket keressem. Így közben tanultam hawaii lomilomit is Európában és Hawaiin. Tanítoim Susan Pa’iniu Floyd és Auntie Maile Napoleon voltak. Hatással volt rám Kahu Abraham Kawai’i-ról és Auntie Margaret Machado-ról szóló történetek is, bár soha nem találkoztam velük személyesen.  2008 óta lomilomi tanításával foglalkozom és a tapasztalataimra, meg az addig megtanult technikákra támaszkodva létrehoztam egy kiforrott tréningcsomagot, amely az ismereteim legjavát tartalmazza, egymást kiegészítő, kongruens masszázs technikák gyűjteményeként.

2008-ban létrehoztam saját oktató központot Budapesten. Integrált Lomilomi® masszázson kívül  rendszeresen szervezünk hula tánc workshopokat is, amelyek közül az elsőt Kumu Raylene Ha’alelea Kawaiae’a és Hope Keawe hawaii-i táncosok tartották.

AloHA!

info{@}huna.hu
Tel: 36 30 532 14 13